Uw bestelling is ontvangen!

Wacht even … Voordat u vertrekt, geven we u een extra goede deal!
Klik deze pagina pas weg nadat u ons aanbod heeft gelezen.

Als dank voor uw klandizie bij STR Nordic AS, bieden we u een eenmalig aanbod dat alleen hier en nu beschikbaar is!

Dit zal alleen op deze specifieke pagina beschikbaar zijn

Het is bekend dat Omega-3 en Vitamine D uitermate belangrijk zijn voor het lichaam en waar helaas veel Nederlanders te weinig van binnen krijgen.

Daarom bieden we u nu als klant van STR Nordic onze twee bestsellers aan, waarvan we weten dat bijna alle Nederlanders er behoefte aan hebben voor een onverslaanbare prijs …

Als u nu bestelt, ontvangt u 120 capsules Hartvriendelijke Omega-3, Noorwegen’s eerste en enige IFOS goedgekeurde omega-3 speciaal gemaakt voor het hart, en maar liefst 300 capsules Vitamine D 50 µg voor slechts €19,95!

Met een waarde van kr. 598,50 – dit komt neer op meer dan 62% korting!

Om van deze aanbieding gebruik te maken, voert u simpelweg uw gegevens in de onderstaande velden in.

Of … als u geen gebruik wilt maken deze aanbieding, klikt u op “Nee, bedankt – ik wil deze aanbieding niet” verderop op de pagina. Uw vervolgbestelling is hoe dan ook ontvangen.

U bent niet verplicht tot verdere aankopen, maar u wordt als abonnee ingeschreven. Als u geen zendingen vitamine B12 meer wilt ontvangen, meldt dit dan binnen 2 weken na ontvangst van uw eerste bestelling per e-mail aan Onze klantenservice. Wij zullen overgaan tot het beëindigen van uw abonnement.

STR Nordic biedt een verhoogde levenskwaliteit aan meer dan 300.000 klanten in de Noordse regio

Privacy
Algemene Voorwaarden

Customer Service:
E-mailadres: klantenservice@strnordic.nl

Om te bevestigen dat u van deze aanbieding gebruik wilt maken, vult u hieronder uw gegevens in:

Error: Contact form not found.

Ja bedankt, ik wil Hartvriendelijke Omega-3 en Vitamine D 50 µg voor slechts NOK. 174.50 + 48 in verzendkosten en ontvang:

Vitamine D 50 µg voor 300 dagen. De prijs wordt NOK. 399, – (gratis verzending) met iedere 10 maanden een zending. Dit komt neer op een prijs van slechts NOK. 39.90 per maand.

Omega-3 voor 60 dagen. De prijs wordt NOK. 399, – (gratis verzending) met iedere 4 maanden een zending. Dit komt neer op een prijs van NOK. 99.90 per maand

U kunt uw abonnement op elk moment wijzigen/beëindigen.