Beter leren en focussen met Crystal Mind

Crystal Mind

Beter leren, focussen en geheugen vereisen dat onze hersenen de juiste stimuli krijgen in de juiste omgeving en voldoende worden aangevuld met belangrijke voedingsstoffen waarvan de hersenen afhankelijk zijn. Dit wordt bevestigd in verschillende internationale onderzoeken.

Uit onderzoek blijkt dat volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar baat hebben bij met name het omega-3 vetzuur EPA. Onze hersenen hebben echter ook vitamine B6, B12, folaat, vitamine D, zink en magnesium nodig. Al deze belangrijke voedingsstoffen vindt u in Crystal Mind, een in Noorwegen ontwikkeld supplement voor het behoud van de normale hersenfuncties en de cognitieve functies.

Dit helpt om beter te leren en zich beter te concentreren.

Beter leren voor zowel kinderen als volwassenen

Onze normale cognitieve en psychologische functies, waaronder concentratie en kortetermijngeheugen, kunnen worden verbeterd met de juiste aanvulling van omega-3. Dergelijke supplementen hebben een hoog gehalte aan omega-3-EPA in vergelijking met omega-3-DHA. Deze verhouding zou bij voorkeur zo moeten zijn als u ze in Crystal Mind aantreft.

Het kortetermijngeheugen is vooral belangrijk voor ons leervermogen. EPA-rijke supplementen zoals Crystal Mind zijn hier belangrijk, samen met diverse B-vitamines, zink en magnesium die je alleen in onze formulering vindt.

Studies over vetzuren met deze juiste verhouding tussen omega-3EPA en omega-3DHA zoals in Crystal Mind, tonen aan dat kinderen en adolescenten hun concentratie, geheugen en lees- en schrijfvaardigheid kunnen verbeteren. Ook ouderen zullen een verbeterd geheugen kunnen ervaren.

Onafhankelijke kinderen zijn minder afhankelijk van hulp van volwassenen

Studies die zijn gedaan tonen aan dat kinderen die extra EPA-rijke supplementen krijgen, zoals in Crystal Mind, gemakkelijker werktaken oplossen en minder afhankelijk zijn van hulp van ouders en leerkrachten.

Dit geeft kinderen meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid en heeft een positief effect op het zelfbeeld van de kinderen.

Crystal Mind bevat natuurlijke EPA-rijke omega-3 olie, vitaminen en mineralen, waarbij het:

– Het geheugen bij kinderen, volwassenen en ouderen kan verbeteren

– In staat is om het leervermogen te verbeteren

– In staat is om het taalbegrip te verbeteren

– In staat is om lees- en schrijfvaardigheden te verbeteren

– Kan zorgen voor meer zelfverzekerde en onafhankelijke kinderen

Samenvattend heeft dit aangetoond dat kinderen een verhoogd zelfbeeld en zelfvertrouwen krijgen.

Over Crystal Mind

Crystal Mind is een in Noorwegen ontwikkeld product op basis van Crystal Oil™. Crystal Oil™ is een speciaal ontwikkelde, natuurlijke omega-3 die bijzonder rijk is aan EPA vetzuur. Crystal Oil heeft ook een laag gehalte aan het omega-3 vetzuur DHA. Onderzoekers zijn het er nu over eens dat dit het beste is voor de normale werking van de hersenen.

Naast omega-3 EPA bevat het ook magnesium, zink, vitamine B6, vitamine B12, folaat, vitamine D3 en het vetzuur GLA. Dit zijn essentiële voedingsstoffen die de normale functies van de hersenen versterken en bijdragen aan normale psychologische functies. De vitaminen en mineralen die je in Crystal Mind vindt, ondersteunen elkaar en zorgen voor een verhoogde benutting van omega-3.

Het is bekend dat voedingsstoffen in capsulevorm veel beter worden opgenomen dan tabletten. Dit is waarom Crystal Mind zo effectief is, zelfs in kleinere doseringen.

Probeer Crystal Mind nu

Slechts € 24,95 inclusief verzendkosten voor een voorraad voldoende voor 4 maanden

Share: