Hooggedoseerde vitamine B12 om gezond te blijven

Man holding coffee cup
Rune (48), Steward

Hooggedoseerde vitamine B12 heeft Rune weer op de been gekregen. Als steward op zowel korte als langeafstandsroutes bij een internationale luchtvaartmaatschappij leidt Rune een druk maar actief leven. Om energiek te blijven, is het belangrijk om te bewegen, te slapen en het juiste dieet te volgen.

Ik gebruik mijn vrije tijd graag om de plaatsen waar ik naartoe reis te verkennen, zegt Rune. Ik neem vooral graag mijn camera mee en maak foto’s van zowel de natuur als de steden. New York is misschien mijn favoriete stad, maar er gaat niets boven de Noorse natuur, zegt Rune.

Als steward moet ik vaak werken als anderen slapen, en dat kan soms zowel vermoeiend als stressvol zijn. Je hebt niet altijd energie om alles te doen wat je wilt, en ik merk dat het energieniveau nu niet meer zo goed is als 20 jaar geleden, zegt Rune met een ondeugende glimlach.

Een vriend heeft me dit aanbevolen

Naast amateurfotograaf blijft Rune in vorm met natuurwandelingen en traint hij regelmatig in de sportschool.

Het is belangrijk dat ik me een beetje kan ontspannen, en ook fit blijf. Dan kan ik beter voor mijn passagiers zorgen, of het nu gaat om veel korte vluchten op één dag hier in Noorwegen, of lange reizen naar bijvoorbeeld New York. Toch merkte ik dat het steeds moeilijker werd om alles te kunnen doen wat ik wilde.

Dankzij een vriend werd mij aangeraden om hooggedoseerde vitamine B12 te proberen – en ik merkte dat het me helpt met energie. Ik begrijp goed dat vitamine B12 de “energie vitamine” wordt genoemd, zegt Rune. – Nu ben ik simpelweg in staat om meer te doen.

Het is belangrijk dat er een voldoende grote dosis is die goed werkt. Daarom heb ik gekozen voor vitamine B12 1000ug. Je merkt het meteen, zegt Rune. Het hoofd klaart meteen van op, en de vermoeidheid die me vroeger iets te snel overviel, hindert me nu niet zo.

Als je een veilig en goed product nodig hebt dat echt werkt, dan kan ik vitamine B12 aanraden, zegt Rune.

Feiten over vitamine B12 van STR Nordic

Elke tablet bevat maar liefst 1000 µg B12, in de vorm van methylcobalamine. Methylcobalamine is de vorm van vitamine B12 die het lichaam onmiddellijk kan opnemen en gebruiken.

Elk doosje bevat 180 zuigtabletten, zodat vitamine B12 zo efficiënt en snel mogelijk wordt opgenomen.


Probeer vitamine B12 1000µg voor 6 maanden

Reguliere prijs € 49,90

Nu slechts € 24,95!


Inhoud per tablet

SamenstellingHoeveelheid
Vitamine B12 1000µg (methylcobalamine)1000 µg

Geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar, en ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Lees hier over een ander supplement uit ons assortiment:

Magnesium+ met extra synergie

Share: