Magnesium+ met extra synergie

Magnesium+ is een combinatieproduct dat u extra synergie geeft door toevoeging van vitamine B6. Dit zorgt voor een verhoogde absorptie van magnesium, evenals zink, vitamine D3 en koper.

Dit product is zorgvuldig samengesteld om u de beste gezondheidseffecten te geven. Magnesium+ kan veilig worden gebruikt met uw reguliere dieet en ook worden ingenomen met andere gezondheidsproducten.

Magnesium+ met extra synergie geeft meer energie

Zowel vitamine B6 als magnesium verminderen het gevoel van vermoeidheid en moeheid. Een toereikende inname van deze voedingsstoffen beïnvloedt ook de conditie van de hersenen, en draagt zo bij tot een evenwichtiger en betere leefprestatie.

Ons product is zeer geschikt voor mensen die met emotionele problemen en stress kampen. De reden is dat vitamine B6 en magnesium een positief effect heeft op het in stand houden van normale psychologische functies.

Kortom, Magnesium+ is een uitstekend supplement ter ondersteuning van de hersenen en het zenuwstelsel.

Een mooie, frisse huid

Zink draagt bij tot het behoud van een gezonde huid en ondersteunt het celdelingsproces. Zink zorgt ook voor dat een normale, gezonde huid behouden blijft. Daarnaast zorgt zink bij tot de instandhouding van normale gezonde nagels en haar.

Koper staat centraal bij het bevorderen van een normale pigmentatie van de huid. Magnesium is belangrijk voor onze tanden, wat de evenwichtsherstellende effecten van Magnesium+ de “schoonheidsgezondheid” ondersteunt.

Geschikt voor zowel atleten als sportievelingen

Magnesium+ is een belangrijk voedingssupplement voor zowel actieve atleten als sportievelingen. Zink draagt bij tot een normaal testosterongehalte in het bloed. Magnesium bevordert de normale werking van de spieren.

Koper, zink en vitamine D houden de normale functies van het immuunsysteem in stand. Een goed functionerend immuunsysteem is belangrijk voor wie regelmatig sport. Dit is belangrijk om onnodige trainingspauzes voor en tijdens een actief seizoen te helpen vermijden.

Hulp bij gewichtsbeheersing

Voor degenen die willen afvallen, is het belangrijk om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Dit kan vaak een uitdaging zijn als u speciale diëten volgt. Magnesium+ is daarom geschikt als gezond hulpmiddel bij het afvallen.

Zink helpt bij een normale omzet van macronutriënten en draagt bij tot een normale eiwitsynthese. In de praktijk is eiwitsynthese spiergroei, of een gezonde ontwikkeling van spieren na een training. Goed functionerende spieren verhogen op hun beurt het dagelijkse energieverbruik van calorieën. Deze zorgen op hun beurt voor overtollig vet sneller wordt verbrand.

Als u maagklachten krijgt door de inname van magnesium, is het raadzaam uw inname te verminderen.


Slechts €24,95 voor 5 maanden

inclusief gratis verzending


Elke tablet bevat

  • Magnesium – 300 mg
  • Zink – 5 mg
  • Vitamine B6 – 0,7 mg
  • Vitamine D – 0,5 µg
  • Koper – 0,5 mg

Lees hier meer over de voordelen van Magnesium+

Magnesium vermindert neerslachtigheid

Share: