Nieuw onderzoek: Ouderen krijgen een betere fysieke functie met Curminol

Nieuw onderzoek heeft opnieuw aangetoond dat Curminol zeer gunstig is voor een optimale gezondheid van de gewrichten.

Deze keer is het een nieuwe studie over het belangrijke ingrediënt Curcumin C3 Complex, uitgevoerd aan de Universiteit van Florida, VS.

De studie, die nu is gepubliceerd, betrof zowel mannen als vrouwen tussen de 66 en 94 jaar.  De helft van de deelnemers kreeg de actieve Curcumine C3 Complex tablet.  De andere helft kreeg inactieve tabletten zonder werkzame stof (bekend als placebotabletten).

De studie duurde 12 weken en alle deelnemers ondergingen wetenschappelijke tests om het fysieke functioneren bij oudere mensen te onderzoeken.

Aanzienlijk verbeterde fysieke functie

Met name het meten van de loopsnelheid is een nuttig hulpmiddel gebleken bij oudere mensen, samen met andere fysieke tests zoals opstaan uit een stoel, herhaaldelijk opstaan en zitten en evenwichtstests.   Deze test is algemeen geaccepteerd en wordt de SPPB genoemd.  Deze test wordt ook gebruikt om het fysieke functioneren bij ouderen ouder dan 65 jaar te beoordelen.

Naast deze tests meten de onderzoekers ook de kracht van de benen en knieën voor en na het begin van het onderzoek. Ook werden er om de 4 weken bloedmonsters genomen van de deelnemers.

Overtuigende resultaten

Na 12 weken waren de resultaten bijzonder overtuigend voor de groep die het actieve en gepatenteerde ingrediënt in Curminol ontving.

De gezondheid van knie en spieren was aanzienlijk verbeterd bij de deelnemers, die veel beter presteerden in balanstests, krachttests, het vermogen om gemakkelijker op te staan en te zitten en loopsnelheidsmetingen.

Bloedmonsters genomen van de patiënten in het onderzoek toonden ook geen afwijkingen.

Waarom dit belangrijk is voor 65-plussers

In een wereld waar we langer leven, is het belangrijk om natuurlijke supplementen te hebben die de fysieke functie kunnen verbeteren naarmate we ouder worden.  Het is een optie om functionele achteruitgang te voorkomen in vergelijking met meer tijdrovende leefstijlinterventies.  Dit is belangrijk voor het individu (onafhankelijker en zelfvoorzienend naarmate we ouder worden) en het is belangrijk in sociaal-economische termen.

De onderzoekers concluderen dat supplementen zoals Curminol met Curcumine C3 Complex belangrijk zijn voor het verbeteren van de fysieke functie en spierkracht bij matig functionerende oudere volwassenen.

Over Curminol

Curminol bevat een gepatenteerde en bewezen mix van Curcumine C3 Complex, Boswellin, Ginger en BioPerin (zwarte peper).  Deze unieke mix van ingrediënten is in verschillende wetenschappelijke studies zeer effectief gebleken om maximale gewrichtsgezondheid te bieden.  Het is ook aangetoond dat het de spierkracht verbetert.

Curminol bevat ook vitamine D, dat bijdraagt aan het behoud van normale botten, en vitamine C, dat bijdraagt aan normale collageenvorming voor kraakbeen.

Alles zit in een basis met een speciale omega-3 met een hoog gehalte aan het vetzuur EPA.  Dit is positief voor gewrichten en spieren.  Het is ook aangetoond dat de omega-3 vetzuur EPA verhoogt het effect van Curcumine C3 Complex.n Nieuw onderzoek naar alle gepatenteerde ingrediënten in Curminol wordt op een permanente basis gepubliceerd.


Slechts €24,95 voor 3 maanden
inclusief gratis verzending

2 capsules bevatten:
Visolie (Crystal OilTM)1000 mg
Omega-3-vetzuren waarvan570 mg
EPA310 mg
DHA80 mg
Curcumine100 mg
Curcuminoïden95 mg
Boswellia serrata33.5 mg
Gember40 mg
Vitamin C20 mg (25 %*)
Vitamin D310 µg (200 %*)
Niet-gedenatureerd collageen II40 mg
Piperine (BioPerine®)5 mg

*% dagelijkse waarden

Share: