Wereldnieuws: Curminol is verlichtend voor gewrichtsaandoeningen

Curminol is een nieuw, in Noorwegen ontwikkeld product dat verzachtend werkt bij gevoelige en stijve gewrichten. Curminol combineert de meest effectieve en best geteste ingrediënten die de goede gezondheid van de gewrichten. Samen creëren ze een goede combinatie die nog niet eerder in producten tegen gevoelige en stijve gewrichten is gevonden.

Bewezen effectief voor gevoelige en stijve gewrichten

Curminol bevat een wetenschappelijk onderzocht mengsel voor de gewrichten, namelijk: Curcumine C3, Boswellia en gember.Deze combinatie van de kruiden is gepatenteerd en alleen te vinden in Curminol.

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat deze combinatie, die alleen in Curminol voorkomt, bijzonder heilzaam is voor onze gewrichten.

Boswellia ondersteunt het bewegingsmechanisme en kan bijdragen tot de aanmaak van collageen*. Boswellia heeft een positief effect op de signaalstoffen 5-LOX en HLE **, wat van groot belang is voor de verlichting van gewrichts- en spierkwalen

Curcumine C3 helpt bij het omgaan met ontstekingsreacties***. Dit is belangrijk voor de goede gezondheid van spieren en gewrichten.

Kruiden, vitaminen en omega-3

Curminol bevat ook vitamine C en vitamine D. Deze vitaminen zijn belangrijk voor het behoud van een normale botfunctie en voor een normale collageenvorming. Dit is belangrijk voor het normaal functioneren van het kraakbeen.

Gedenatureerd collageen 2 is toegevoegd en alles zit in een basis van een speciale omega-3, Crystal OilTM. Crystal OilTM is een natuurlijke omega-3 met een hoog gehalte aan EPA-vetzuur, het belangrijkste vetzuur voor onze gewrichten. Studies tonen ook aan dat het EPA-vetzuur werkt in samenwerking met Curcumine C3. Ze versterken elkaars werking en de omega-3-vetzuren verhogen de bio-beschikbaarheid en de opname van Curcumine C3.

Curminol bevat ook BioPerin® – een gepatenteerd extract dat de absorptie van alle ingrediënten van dit geweldige gewrichts- en spiermiddel verhoogt.

* EFSA, 2008
** EFSA, 2008
*** EFSA, 2008


Slechts €24,95 voor 3 maanden
inclusief gratis verzending

2 capsules bevatten:
Visolie (Crystal OilTM)1000 mg
Omega-3-vetzuren waarvan570 mg
EPA310 mg
DHA80 mg
Curcumine100 mg
Curcuminoïden95 mg
Boswellia serrata33.5 mg
Gember40 mg
Vitamin C20 mg (25 %*)
Vitamin D310 µg (200 %*)
Niet-gedenatureerd collageen II40 mg
Piperine (BioPerine®)5 mg

*% dagelijkse waarden

Share: